Home | Informatie en praktijk | Spreekuren

Spreekuren

Ivm corona-maatregelen is er momenteel geen vrij spreekuur van 8.00-8.30

Het spreekuur op afspraak alleen wanneer u geen luchtweg-klachten heeft en altijd na overleg met de arts/assistente.

 

Het spreekuur op afspraak is elke ochtend van 9.00 tot 11.00 uur,

op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur.

op woensdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur.

Indien u extra tijd wenst / een langer consult wilt geef dit dan door aan de assistente, dan wordt extra tijd gereserveerd.

Huisbezoeken graag aanvragen voor 10.00 uur. Het is de bedoeling dat u zoveel mogelijk naar het spreekuur komt. Indien het duidelijk is dat er een medische reden bestaat waardoor u niet kan komen zal een huisbezoek gedaan worden.

Voor kort overleg, uitslagen en dergelijke kunt u bellen van 16.30 tot 17.00 uur tijdens het telefonisch spreekuur. Indien er door de huisarts onderzoek is aangevraagd (laboratorium, rontgen, echo e.d.) moet u altijd zelf bellen voor de uitslag. U wordt niet door de huisarts gebeld wanneer de uitslag binnen is.

Tijdens uw consult kunt u meekijken in uw eigen dossier indien u dat wenst. Er zijn extra schermen hiervoor beschikbaar.

In onze praktijk wordt een basisarts opgeleid tot huisarts. Deze arts in opleiding verzorgt een groot deel van de spreekuren, hij/zij overlegt met dr Gloudemans. Indien u een voorkeur heeft voor de arts in opleiding of de eigen huisarts mag u dat aangeven. Als een consult of visite dezelfde dag gewenst is / spoed is, is een voorkeur niet mogelijk.